Иван Влъчков с победа на Писта Хасково

Иван Влъчков с победа на Писта Хасково

Иван Влъчков с Хонда Сивик спечели 4-ия кръг от шампионата на Затворен маршрут в серия Туринг – Писта Хасково. Надпреварата се проведе по улиците на града след 1 година прекъсване.

След като вчера бе най-бърз в квалификациите, днес пилотът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък нямаше проблеми и записа трети успех за сезона след тези на Дракон в първия кръг и в Стара Загора.

Иван записа и нов рекорд на трасето – 1:44.53 мин, с което подобри предишното си собствено върхово постижение. Влъчков остави зад себе си своя съотборник Кольо Карастоянов също с Хонда Сивик, който записа силен уикенд.

Трети в Хасково завърши Стоил Неков (Хонда Сивик) от Елена Тим, следван от съотборниците си Стоян Апостолов и Симеон Кандаров, и двамата с Хонда Сивик. На старт застанаха общо 10 пилота, като не завършиха двама.

„Конкуренцията беше силна, но успяхме да се справим отлично, заяви Влъчков. – Трасето в Хасково е дълго и взискателно. Благодаря на екипа ми, на Стоян Стоянов, Николай Мончев и Дамасцена за помощта, както и на фирма ИА ТРАНС ЕООД за логистичната подкрепа.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarian BG English EN
shares