Иван Влъчков с 4-а поредна победа в Стара Загора

Иван Влъчков с 4-а поредна победа в Стара Загора

Иван Влъчков (АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък) с Хонда Сивик записа победа в третия кръг от шампионата на Затворен маршрут в серия Туринг – Писта Стара Загора. Състезанието се проведе при слънчево и топло време, и при отлична организация.

Влъчков поведе от полпозишън, следван от Стоил Неков (Елена Тийм, Хонда Сивик), Косю Йорданов (GREEN FOX MOTORSPORT) с Рено Меган и Стоян Апостолов с Хонда Сивик. Йорданов изпревари Неков и излезе на 2-а позиция. Отпред Влъчков бе недостижим и спечели с 18 сек аванс.

Така Иван си върна и първото място в генералното класиране, след като досегашният водач Кольо Карастоянов (ДАМАСЦЕНА-Казанлък, Хонда Сивик) не участва, като вчера се повреди двигателят му. Това бе 4-и пореден успех на това трасе след тези през 2016, 2017 и 2019 г.(през 2018 г. състезанието беше на Дракон).

„Получи се хубаво състезание с много пилоти, заяви Влъчков. – Трасето е технично и ми допада много. Благодаря на екипа ми, че оправиха бързо колата след проблемите в София, както и на Стоян Стоянов и Николай Мончев за подкрепата.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarian BG English EN
shares