Сериозна конкуренция очаква Иван Влъчков на старта на сезона

Сериозна конкуренция очаква Иван Влъчков на старта на сезона

Сериозна конкуренция от 9 пилоти очаква Иван Влъчков на старта на новия сезон в шампионата на Затворен маршрут в серия Туринг. Той ще бъде на писта Енеос идния уикенд на добре познатото трасе Дракон края Калояново.

Пилотът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък ще се бори за 5-а поредна титла в класа си. Битката му обаче няма да бъде никак лесна.

На линия за надпреварата ще бъдат Кольо Карастоянов също от екипа на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък, Косьо Йорданов с Рено Меган, ветеранът Стоян Апостолов с Хонда Сивик и неговият съотборник в Елена Тим Стоил Неков.

Влъчков ще се състезава с титулярната си кола Хонда Сивик. След инцидента миналата година на планинско Шипка-Дамасцена заради счупен носач, тя бе сериозно повредена. Благодарение на усилията на целия екип и на механика Ивелин Терзиев-Фичо, тя сега е напълно възстановена.

Преди 2 седмици Иван направи тест именно на писта Дракон и остана много доволен от поведението и скоростта на колата.

Екипът на Влъчков благодари специално за помощта и подкрепата на Стоян Стоянов, който е платил ремонта на колата, и на Николай Мончев. Без тях участието му в шампионата нямаше да бъде възможно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarian BG English EN
shares