Технически проблем спря Влъчков на Шипка Дамасцена

Технически проблем спря Влъчков на Шипка Дамасцена

Иван Влъчков с Хонда Сивик не успя да завърши планинското изкачване Шипка Дамасцена. Надпреварата се организира от Дамасцена Алба и по традиция се състоя на дългото 5100 метра трасе към връх Шипка.

Технически проблем доведе до инцидент на Влъчков по време на загряващия манш днес. Оказа се, че има счупен преден носач, като пораженията по колата бяха сериозни и пилотът на Дамасцена Алба не можа да участва в състезателните маншове.

В екипа му ще направят всичко възможно колата да е готова за Писта Стара Загора след месец. Надпреварата ще е 4-и кръг от шампионата на Затворен маршрут, в който Иван е лидер в клас Туринг.

Най-бърз в класа на Влъчков – Категория 3 Група Е1 до 2000 куб.см,.беше Косьо Йорданов с Рено Меган, следван от Кольо Карастоянов с Хонда Сивик от Дамасцена Алба.

„Имахме технически проблеми с колата, но такива неща се случват в моторния спорт, заяви Влъчков. – Трасето и организацията на състезанието бяха отлични.

Благодаря на екипа ми Дамасцена Алба, че направиха участието ми в тази надпревара възможно. Благодарим на Стоян Стоянов за подаръка, който ще се появи много скоро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarian BG English EN
shares